Lojistik Ve Sevkiyatta Devrim Niteliğinde Bir Makine; HSM Profipack

HSM Profipack; Lojistik ve Sevkiyat alanlarında, kaliteli, ekonomik ve hızlı bir şekilde ambalaj dolgu & sargı malzemesi üretmenizi sağlar. Karton malzemelerden kolayca ve hızlı bir şekilde eldeceğiniz ambalaj dolgu ve sargı malzemesi ile maliyetlerinizi diğer malzemelere (köpük, strafor, hava yastığı ve patpat gibi) oranla %80'e kadar azaltırken, daha kaliteli bir malzeme elde etmiş olursunuz. Sektörde faaliyet gösteren pek çok firma bu artılarından dolayı artık HSM Profipack'i tercih ediyor. Her geçen gün daha da geniş kitlelere yayılan HSM Profipack bugün e-ticaretten otomotive, yan sanayiden mobilya sektörüne, demonte sevkiyatlardan tekstile, cam ve porselen üreticilerinden lojistik firmalarına hemen hemen her sektöre hitap etmektedir.

Detaylı bilgi?

Detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanız halinde müşteri temsilcilerimiz en yakın zamanda sizinle iletişime geçecektir.
0 (212) 216 71 60

Etiketler: ambalaj dolgu malzemesi, paketleme malzemesi, kutu dolgu malzemesi, paketleme, ambalajlama, karton işleme, crincle, krinkıl, ambalaj malzemesi, koli geri dönüşüm, kullanılmış koli, kullanılmış kutu, geri kazanılmış kutu, kartondan ambalaj, mukavva geri dönüşüm, e-ticaret kolisi